Politica de retur

POLITICA DE RETUR

Cumparatorul poate returna produsele achizitionate din magazinul nostru online www.piesemotor.ro in termen de 14 zile calendaristice de la achizitia lor.

Produsele comandate prin comenzi speciale, externe sau produsele originale pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului nu se pot returna. Pentru produsele comandate cu avans, la care clientul renunta din varii motive, vanzatorul poate retine pana la 100% din avansul platit de client.

 

Nu se accepta la retur:

- produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii sau produse fara certificate de garantie. 

- produsele ale caror etichete de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- ambalajul produsului este deteriorat sau lipseste.

- produsele lipsite de accesoriile si componentele originale.

- ne rezervam dreptul de a accepta returul pieselor aflate in una din situatiile enumerate mai sus, prin perceperea unei taxe de retur/penalizare, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri dovedite conform OUG 34/2014 Art 14 (3).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului acceptat la retur se va face in termen de cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru, prin virament bancar.

Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

 

Cum returnezi produsele vandute?

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat.

- Pasul 1: Se contacteaza departamentul de vanzari la unul din numerele de telefon: 0742418097 sau 0770668405 si se anunta intentia de a returna unul sau mai multe produse.

- Pasul 2: Se trimite produsul la adresa SC 2 Wheels Kustom Shop SRL, Str. Vasile Alecsandri, Nr. 5, Baia Mare, Maramures. Produsele se vor returna doar prin servicii de curierat rapid care livreaza la adresa, fara a se opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia produselor, intr-un cont bancar pus la dispozitie de client.Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

 

Rambursarea banilor

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client, in termen de 14 zile calendaristice de la acceptarea returului.

 

Inlocuire sau retur bani 

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achizitionarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului, de catre PieseMotor, in contul indicat de client.

Spor la cumparaturi !