Alezari Cilindrii
search
  • Alezari Cilindrii

Alezare si honuire cilindrii 2T si 4T

Alezare si honuire cilindrii pentru scutere, motociclete, ATV, snowmobile, skyjet. Honuire nikasil si bucsare cilindrii.

Cantitate
1 buc

  Suport tehnic

Consiliere de specialitate in alegerea piesei potrivite

  Politica de livrare

Livram gratuit comenzile peste 500 lei

  Politica de retur

Ai la dispozitie 14 zile in care poti face retur

     Dupa multe ore de functionare sau in cele mai nefericite cazuri in urma unor probleme aparute spontan (segment rupt, piston sau rulmenti sparti etc.) cilindrii se uzeaza devenind astfel ovali sau conici, iar peretii acestora pot prezenta urme de zgarieturi. In aceste situatii segmentii pistonului nu mai pot asigura o etansare eficienta a camerei de ardere ceea ce va duce la scaderea compresiei motorului si implicit la pierderea performantelor acestuia. In acest caz se impune rectificarea cilindrului prin cele doua operatiuni esentiale: alezarea si honuirea.
    Moto Shop dispune de resursele necesare efectuarii acestor operatiuni la un nivel superior, asigurand prin aceasta o gama larga de tipuri si dimensiuni cilindrice care se pot executa in atelierul nostru. Cilindrii motoarelor in 2T primesc o atentie suplimentara. Muchiile ferestrelor sunt sanfrenate pentru a se reduce posibilitatea uzurii premature la nivel de piston si segmenti.
     Moto Shop pune la dispozitia clientilor sai, prin magazinul propriu, o gama larga de piese de schimb. De aici puteti achizitiona pistoane la cote de reparatii, garnituri, rulmenti si simeringuri pentru motor sau orice alte piese necesare.

Comentarii (0)