SERVICII

Piesemotor.ro executa servicii de alezare si honuire cilindri, sablare fina, sudura, frezare, inlocuit kit-uri biela si centrare ambielaje si multe altele. Nu ezita sa ne contactezi la adesa noastra de email office@piesemotor.ro sau la numarul de telefon 0742 418 097.

Subcategorii

 • Bucsare cilindri 2T/4T

  Servicii complete de bucsare cilindrii prin atelierul nostru. Descopera modalitatea de lucru si tarifele aferente. Nu ezita sa ne contactezi !

 • Alezare cilindrii

  Atelierul nostru dispune de dotarile necesare executarii operatiunilor de alezare si honuire cilindrii de fonta pentru scutere, motociclete, atv-uri, snowmobile sau skijeturi. Asiguram de asemenea servicii de honuire cilindrii cu nikasil sau bucsarea cilindrilor uzati.

 • Service ambielaje

  Aceste servicii de reparatii (sau reconditionare) ambielaje sunt operatiuni foarte delicate, de aceea trebuie efectuate in ateliere specializate si de catre personal instruit. Moto Shop le are pe amandoua. Va stam la dispozitie !

 • Sablare fina

  Efectuam sablare fina, cu pulbere de sticla sau alti abrazivi, in cabina de sablat, pentru diverse piese de motor: cilindrii, chiuloase, capace etc.

 • Inchiriere remorci moto

  Ai de transportat o motocicleta? Poti inchiria de la noi o remorca speciala pentru transportul motocicletelor.

Filtre active