Cauciucuri - enduro/motocross si ATV - Piesemotor.ro

Cauciucuri

In aceasta categorie puteti gasi o gama foarte larga de cauciucuri pentru enduro si motocross de la cei mai renumiti producatori: Michelin, Dunlop, Pirelli, Mitas sau Metzeler. Veti gasi de asemenea si camere, mousse-uri, Tubliss si scule necesare inlocuiri cauciucurilor : leviere, dispozitive pentru schimbat cauciucuri, pasta de montaj, gel de mousse, solutie anti pana Slime, rimlock etc.

Cauciucuri - enduro/motocross si ATV - Piesemotor.ro

Subcategorii

 • Cauciuc 7"
 • Cauciuc 8"
 • Cauciuc 10"
 • Cauciuc 14"

  Anvelope moto de 14" pt. enduro sau cross, in oferta magazinului online Piesemotor.ro. Gaseste in aceasta categorie de produse o gama variata de cauciucuri moto enduro/motocross la cel mai bun pret! Cumpara cauciucuri MITAS sau MICHELIN pt. o aderenta cat mai buna, pe orice suprafata!

 • Cauciuc 16"

  Anvelope moto de 16" pt. enduro sau cross, in oferta magazinului online Piesemotor.ro. Gaseste in aceasta categorie de produse o gama variata de cauciucuri moto enduro/motocross la cel mai bun pret! Cumpara cauciucuri MITAS, MICHELIN ori PIRELLI pt. o aderenta cat mai buna, pe orice suprafata!

 • Cauciuc 17"

  Anvelope moto de 17" pt. enduro sau cross, in oferta magazinului online Piesemotor.ro. Gaseste in aceasta categorie de produse o gama variata de cauciucuri moto enduro/motocross la cel mai bun pret! Cumpara cauciucuri MITAS, Metzeler ori MICHELIN pt. o aderenta cat mai buna, pe orice suprafata!

 • Cauciuc 18"

  Anvelope moto de 18" pt. enduro sau cross, in oferta magazinului online Piesemotor.ro. Gaseste in aceasta categorie de produse o gama variata de cauciucuri moto enduro/motocross la cel mai bun pret! Cumpara cauciucuri MITAS, DUNLOP sau MICHELIN pt. o aderenta cat mai buna, pe orice suprafata!

 • Cauciuc 19"

  Anvelope moto de 19" pt. enduro sau cross, in oferta magazinului online Piesemotor.ro. Gaseste in aceasta categorie de produse o gama variata de cauciucuri moto enduro/motocross la cel mai bun pret! Cumpara cauciucuri MITAS, Dunlop, Pirelli ori MICHELIN pt. o aderenta cat mai buna, pe orice suprafata!

 • Cauciuc 20''
 • Cauciuc 21"

  Anvelope motocicleta de 21" pt. enduro sau cross, in oferta magazinului online Piesemotor.ro. Gaseste in aceasta categorie de produse o gama variata de cauciucuri moto enduro/motocross la cel mai bun pret! Cumpara cauciucuri MITAS, Dunlop, Pirelli ori MICHELIN pt. o aderenta cat mai buna, pe orice suprafata!

 • Tubliss

  TUbliss® poate face ca orice motociclist enduro sa devina un pilot mai bun, mai rapid, mai sigur si mai stapan pe motocicleta.

  TUbliss opereaza ca un gripster care blocheaza anvelopa pe janta si etanseaza interiorul anvelopei. Aceasta consolideaza flancurile anvelopei si rigidizeaza janta. Fixeaza talonul de janta pe intreaga sa circumferinta eliminand nevoia de a mai folosi camerele conventionale.

  TUbliss permite rularea cu presiuni scazute (chiar si sub 0,6bar 10psi) pentru imbunatatirea tractiunii, factor crucial in competitiile enduro.

  Sistemul anti-pana Tubliss este preferat de majoritatea pilotilor de hard enduro din lume.

 • Camera / Mousse

  Aici veti gasi o gama larga de camere si mousse-uri pentru enduro si motocross.

 • Accesorii cauciuc

  In aceasta categorie puteti gasi banda cauciuc pentru janta, opritor / papion / rim lock, piulita papion, dop gaura janta pentru valva sau papion etc. Pentru mai multe detalii legate de produsele afisate aici, nu ezita sa ne contactezi telefonic sau prin email!

 • Service cauciucuri

  In aceasta categorie vei gasi scule si consumabile necesare montarii cauciucurilor: leviere, chei, pasta montaj cauciuc, gel de mousse, dispozitive de schimbat cauciucuri, Rabaconda, solutii etansare cauciucuri tubless Slime etc. Comanda acum! Livrare rapida!

 • Cauciuc 11"

Sunt 601 produse.

Se afiseaza 1-30 din 601 produs(e)

Filtre active